Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op mijn website, en als u dit bekijkt gaat u akkoord met mijn disclaimer.

Oum Feerozah is een Mama , beauty & lifestyle blog . Er verschijnen dus regelmatig reviews over producten. Dit zijn producten die ik test en er daarna mijn mening over geef. Veel van deze producten koop ik zelf, maar ik krijg ook producten opgestuurd van persbureaus, bedrijven en webshops. Ondanks dat ik deze producten niet zelf gekocht heb ben ik altijd zo eerlijk mogelijk over wat ik van een product vind. Eerlijkheid vind ik belangrijk, vandaar dat ik ook graag eerlijk ben over de herkomst van de producten die je ziet verschijnen op mijn blog.

De inhoud van mijn website is door © Oum Feerozah zelf geschreven. Alle foto’s zijn zelf gemaakt. Tenzij er anders staat aangegeven.

Je mag mijn foto’s alleen gebruiken , wanneer je toestemming hebt gekregen van mij persoonlijk, en je teruglinkt naar Oumfeerozah.com. Als je dit niet doet ben je strafbaar, niet duidelijk? Lees dit.

Ondanks de grote zorg die ik bestaan aan Oumfeerozah.com  is het mogelijk dat de informatie die op Oumfeerozah.com wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden.

Oumfeerozah.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Oumfeerozah.com.

Vragen of twijfels? Bekijk  Contact

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: