What i did yesterday – High tea.

IMG_3368
Vandaag deel ik weer een what i did yesterday artikel met jullie, maar een dag later dan normaal. Hopelijk verpest dat de pret niet, want ik wou het graag met jullie delen. Gisteren heb ik een super gezellige high tea gehad bij een goede vriendin van mij en ik laat je zien wat we deden! Kijk je mee?

IMG_3397

Zoals je kan zien heeft mijn vriendin zich aardig uitgesloofd, en het zag er allemaal prachtig uit. Cake pops, cupcakes snacks,merengue, lepels van chocolade. Aan de andere kant nog een etagere met druiven, en fruit. En nog veel meer lekkers.

IMG_3398

Het zag er allemaal prachtig uit, en we hebben gelachen en veel gegeten en vooral gesnoept. Tussen al het genot dat op tafel lag hebben wij spelletjes gedaan, quiz vragen en als we het goed hadden kregen we lootjes, en zo verder mochten de meiden met een loodje een cadeautje uitzoeken. Zo vrouwen bij elkaar werd een kippenhok, gelachen gegierd en gebrult, want iedereen wou iets winnen. Het was echt een vermakelijke dag.

IMG_3350

Van een lieve dame kreeg ik een grote beker met cola en ijsblokjes, en ondertussen heb ik het w7 in the night pallete gewonnen tijdens de quiz, ik had er al eerder van gehoord en was er natuurlijk super blij mee.

IMG_3337

Tijdens het smullen, vertelde we hoe leuk we het hadden en dat de cadeaus het extra leuk maakte om goed te worden om alle vragen te beantwoorden, als extraatje had ze nog een groter cadeautje in huis liggen die ze ook wou verloten en guess what, ik won het! Degene die de hele tijd klaagde dat ze zo slecht was in het spelletje.

FullSizeRender

Hier is hij dan, de prijs. Ha ik ben er echt blij mee! Hij past precies, en hij is prachtig. Dat was zijn dagje wel, we hebben het erg naar ons zin gehad en het is lekker laat geworden. Was een geslaagde dag, en ik heb alle leuke prijsjes mee naar huis genomen dat voelt toch goed:)!

Hoe waren jou dagen?

 

Een reactie plaatsen

5 reacties

 1. writingmonique

   /  16 december 2014

  Wat een prachtige armband! Alle hapjes zien er heerlijk uit, en die chocoladelepels zijn gaaf!

  Beantwoorden
 2. Mooie armband! Honger krijg ik bij het bekijken van je foto’s

  Beantwoorden
 3. Wauw, allemaal zo leuk!

  Beantwoorden
 4. dailycupofblablabla

   /  16 december 2014

  Oh de cupcakes zien er hemels uit! Alles ziet er heel zoet en mooi uit.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: