Webshop tip : Peter hahn

peter hanh

De warme dagen zijn alweer van start gegaan, en het is tijd voor een nieuwe update van je gaderobe! De mooie bloesjes, en luchtige kleding komen weer tevoorschijn! Meestal kopen we altijd bij de basic webshops en winkels in de stad maar nu heb ik een uitblinker de webshop Peter hahn online

Vandaag laat ik jullie kennis maken met de webshop Peter hanh, voor diegene die deze webshop niet kennen het is een mode/lifestyle webshop met verschillende maten, ook voor de grotere maten, en kleding voor volwassenen.

Ben je niet echt op de mode tour dan kan je altijd nog terecht bij de afdeling op hun webshop genaamd : interieur.
Je vind hier de leukste dekbed sets, om je kamer een beetje op te fleuren, mooie accesoires en kussentjes, een voor een allemaal unieke stukken van ik denk toch wel een hele goede kwaliteit.

Accesoires,colbertjes,jassen,tassen en zelfs schoenen zijn hier te verkrijgen,In de webshop kom je vooral kleding tegen voor de volwassenen, namelijk nette tuniekjes, blousjes, keurige jurkjes voor speciale avonden, of voor naar kantoor. De kleding is heel minimaal, maar van goede kwaliteit is het zeker.

Het leuke is aan dit soort webshops dat je soms toch kan uitblinken als het gaat om inrichting kleding , enzovoort aangezien je niet bij de standaard en de basic winkels dingen haalt kan dat heel aantrekkelijk zijn voor mensen in je omgeving, ik zelf vind het altijd heel leuk om me te onderscheiden als het gaat om kleding huisinrichting , enzovoort.

dress
Ook als het op grote maten aankomt , is hun assortiment heel leuk er zijn niet heel veel webshops die kleding verkopen met grote maten en dat kan als vrouw met een groot postuur toch wel heel lastig zijn, deze webshop is dan ook een super oplossing, de maten gaan wel tot 56 een beter alternatief is er niet!

Neem zeker eens een kijkje in de webshop, ze hebben er regelmatig leuke aanbiedingen.
Wit (1)

Een reactie plaatsen

1 reactie

  1. laviesagista

     /  28 mei 2014

    Leuk hoor! Ik ken de webshop inderdaad niet.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: