Shoppen met je man!

6a00d83451bc7569e200e54f31e8138834-800wi

Shoppen wij houden er van maar de meeste mannen hebben er niet altijd zin in , heb jij ook zo een man thuis zitten die bij wijze van spreken zijn schouders laat zakken als je begint over het woord : shoppen? dan heb ik hier 6 tips voor jou.

1. Niet treuzelen 

Voor ons geld dat wij uren in een winkel kunnen staan , en dan ook nog even langs die winkel helemaal achter in de stad willen gaan ,maar mannen werken en zijn vaak niet zo ,en vinden dit dus ook helemaal niets! Moet je hem bij wijze van spreken mee slepen? Doe dan je best om concreet te zijn , en met hem af te spreken wat de bedoeling is en wat je ongeveer gaat doen.

2.Ga op je doel af

Als je ruim van te voren afspreekt wat je ongeveer gaat doen ” we gaan naar parfumerie even een broodje eten , en een nieuwe broek halen”, dan weet je man wat hij kan verwachten ,en zal het dus ook prettiger vinden omdat mannen houden van duidelijkheid!

3. Complimentjes geven

Gaan jullie ook langs een paar kledingwinkels voor hem? dan is complimentjes geven een must , zeg lieve dingen( ben wel eerlijk), en toon belangstelling en geef hem aandacht zodat hij het gevoel dat hij er niet alleen in de stad is voor spek & bonen.

4. Geen kapstok

Hij is geen kapstok wanneer je je verkleed of even wat moet passen behang hem dan niet met kleding,wel kan je netjes vragen of hij het even wil vasthouden.

5. Zijn winkels

Ga ook even langs zijn winkels ,en niet alleen jou winkels, bijvoorbeeld langs de media markt zodat hij met jou meegaat naar bijvoorbeeld de Zara  dat balanceert het shoppen ,zo heeft hij het gevoel dat jullie samen wat doen ,en hij niet alleen mee gaat voor jou zo kan hij ook genieten!

hom-cafe-restaurant-breakfast-coffee

6.Pauze

Als je een uurtje geshopt hebt zorg er dan voor dat jullie even rusten wat eten en drinken ( dit is belangrijk ) omdat hij mopperig en chagrijnig kan worden, en is moe kan zijn geworden van al dat rondjes lopen en niet eten , mannen zijn namelijk meer te genieten als ze wat op de maag hebben ,en kunnen hun hoofd er beter bij houden ( geld trouwens voor jullie beide).

Succes & Geniet!!

Vorige bericht
Een reactie plaatsen

4 reacties

 1. bientje013

   /  22 januari 2014

  Haha maasha Allah leuk artikel. En goede tips.
  Mijn man houdt eigenlijk best wel van winkelen, als we maar niet uren blijven is het goed :p.

  Beantwoorden
 2. umm Amine

   /  22 januari 2014

  Hahaha alles al geprobeerd. . Helaas zonder resultaat. Ik ga liefste lekker alleen

  Beantwoorden
 3. callmessem

   /  1 februari 2014

  Ik herken mijzelf in punt 2 hahaha

  Beantwoorden
 4. Oum Ilyas

   /  30 juli 2014

  Leuke tips!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: